NäköDuo eli me optikot Marjaana Laamanen ja Terhi Pöyry olemme molemmat pitkän linjan ammattilaisia.

Meillä on piilolasien sovitusoikeus, olemme suorittaneet työterveyshuollon asiantuntijakoulutuksen ja meillä on myös diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus.

Tutkimme näkösi ja silmiesi hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesti alan uusimmalla tekniikalla. Esittelemme linssivaihtoehdot, kehykset, piilolasit, aurinkolasit ja oheistuotteet pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.
Tärkeintä on että näkeminen on sinulle helppoa ja ilmeesi piristyy oikealla kehysvalinnalla.

Teemme liikkeessämme näöntarkastukset, piilolasisovitukset, työnäkötutkimukset, silmänpaineen mittaukset, värinäön ja kontrastinäön tutkimukset.

Tiimiämme täydentää optinen myyjä Kristiina ”Tini” Varis, jolla on myös hyvin pitkä kokemus silmälasien parissa työskentelystä.

Liikkeessämme sinua palvelevat myös silmälääkärit Kati Ranta ja Leena Kurvinen.

Iän myötä monien silmäsairauksien riski kasvaa, mutta joskus voi tulla yllättäviä vaivoja nuorempanakin. Kaikki silmäsairaudet eivät alkuun edes oireile millään lailla, joten silmien koko terveydentila kannattaa tutkituttaa aika ajoin erikoissilmälääkärin toimesta.

Mikäli silmiäsi on leikattu tai sinulla on todettu jokin silmäsairaus, tapahtuu silmälasien uusinta yleensä aina silmälääkärin kautta.

Varaa aika numerosta 015-228877 tai siirry ajanvarauspalveluun.

Huomioithan, että olemme siirtymässä silmälääkärin vastaanotolla uudenlaiseen käytäntöön. Tullessasi silmälääkärin vastaanotolle Sinut useimmiten tutkii liikkeessämme sekä optikko että silmälääkäri.

Optikko tekee Sinulle ensin lääkärin pyynnöstä näöntarkastuksen, jonka jälkeen silmiisi laitetaan tippoja, joiden vaikutusta odotetaan hetki istahtaen. Silmälääkäri tekee seuraavaksi kokonaisvaltaisen silmien terveydentilan tutkimuksen . Kokonaistutkimusaika on noin 45-60 min.  Kelan suorakorvausmenettelyn vuoksi pyydämme, että otat Kelakortin mukaan tullessasi vastaanotolle.

Tutkimuksen jälkeen et voi heti ajaa autolla ja koska mustuaiset on laajennettu, on kirkkaana päivänä tarpeellista käyttää ulkona aurinkolaseja.